Infodagen - reservatie

Op zaterdag 9 maart (10u tot 18u) en op vrijdag 31 mei (17u tot 21u) zijn jullie welkom op onze campus voor een persoonlijke rondleiding.
Reserveer hier je rondleiding waarbij je kan kennismaken met onze campus en ons studieaanbod en je de warmte van onze kleinschalige, groene en zorgzame school kan voelen.



Kangoeroewedstrijd





Kangoeroewedstrijd

Met enkele klassen uit het 1e en 2e jaar namen we vorig jaar deel aan de Kangoeroewedstrijd. Dit is een reken- en wiskundewedstrijd waarbij er in een beperkte tijd een aantal vragen en denkraadsels op te lossen zijn. Zelfs bij eenvoudige situaties kan wiskunde een hulp zijn om tot een goed resultaat te komen. Enthousiast begonnen de leerlingen aan de voorbereidingen. Echter, door de coronaperiode en het thuis leren werd het onduidelijk of de wedstrijd nog wel zou kunnen doorgaan. Gelukkig vond de organisatie hiervoor een schitterende oplossing en vond de wedstrijd toch plaats, maar deze keer helemaal online. Best spannend! Vele leerlingen hebben zich er heel hard voor ingezet en sommigen kregen zelfs een extra prijs omwille van hun schitterende score. Ook Amelie Gaillez (ontbreekt op de foto’s) viel in de prijzen. Proficiat aan alle deelnemers!

Alle Foto's