Humane wetenschappen Maatschappij en welzijnswetenschappen Biotechnische wetenschappen Maatschappij en welzijn Biotechnieken Zorg en welzijn

[powr-social-media-icons id="69d836e1_1633348817"]



Leesinitiatief 1A





Lezen is tof! Dat bewijzen deze foto’s van de lessen Nederlands in 1A. Alle leerlingen lezen het boek ‘Alaska’ van Anna Woltz. De eerste bladzijden werden samen, met de hele klas, gelezen. De leerlingen werden getrakteerd op een drankje en een stukje cake of een wafeltje. Wie de leeskriebels gekregen heeft, hieronder de korte inhoud van het boek. En onthoud: lezen is tof! (zeker met een versnapering erbij!)

Leerkrachten Nederlands 1A

Op de eerste dag van het schooljaar weet Sven het zeker: hij moet een briljante stunt uithalen. Anders is hij meteen die zielige jongen uit 1b. Parker wil juist onzichtbaar zijn. Ze heeft net de ergste zomer van haar leven achter de rug en vertrouwt niemand meer. Dan ontdekt ze dat Alaska, de hond die eerst van háár was, nu bij Sven woont, als zijn hulphond. Overdag wil Parker niks te maken hebben met Sven, dus er zit maar één ding op. Als ze Alaska ooit nog wil zien, moet dat ‘s nachts.

Alle Foto's