Update Coronavirus (2020-03-13): Alle lessen worden geschorst en er wordt opvang voorzien.

Sint-Paulusschool - Infodagen

Maakt jouw zoon of dochter binnenkort de overstap naar het secundair onderwijs? Dat is een grote stap in de ontwikkeling van jouw kind. Om een optimale keuze te maken voor een school en een richting, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn.

Omdat we de ontplooiing van kinderen belangrijk vinden, nodigen we jou graag uit op één van onze infoavonden. Hier krijg je een overzicht van ons aanbod op de 5 campussen secundair onderwijs van de Sint-Paulusschool.

Hiervoor komen we naar jou toe.

InfodagenFocus STEM-wetenschappen

Heb je je altijd al afgevraagd waarom de lucht blauw is, waarom je plots plassen kan zien op het wegdek bij warm weer, waarom zware schepen niet zinken,…
Heb je zin om eens te solderen, een robot te programmeren, net als een echte ingenieur zelf een oplossing te bedenken voor een dagdagelijks probleem,…
Ben je niet bang voor labowerk en een chemieshow?
Dan ben jij de geknipte kandidaat voor de focus STEM-technologie. Vanaf september te volgen op onze school vanaf het eerste jaar.


WeGoStemLeesinitiatief 1A

Lezen is tof! Dat bewijzen deze foto’s van de lessen Nederlands in 1A. Alle leerlingen lezen het boek ‘Alaska’ van Anna Woltz. De eerste bladzijden werden samen, met de hele klas, gelezen. De leerlingen werden getrakteerd op een drankje en een stukje cake of een wafeltje. Wie de leeskriebels gekregen heeft, hieronder de korte inhoud van het boek. En onthoud: lezen is tof! (zeker met een versnapering erbij!)

Leerkrachten Nederlands 1A

Op de eerste dag van het schooljaar weet Sven het zeker: hij moet een briljante stunt uithalen. Anders is hij meteen die zielige jongen uit 1b. Parker wil juist onzichtbaar zijn. Ze heeft net de ergste zomer van haar leven achter de rug en vertrouwt niemand meer. Dan ontdekt ze dat Alaska, de hond die eerst van háár was, nu bij Sven woont, als zijn hulphond. Overdag wil Parker niks te maken hebben met Sven, dus er zit maar één ding op. Als ze Alaska ooit nog wil zien, moet dat ‘s nachts.

Alle Foto's