Digitaal Infomoment

Omdat onze Open Dag dit jaar helaas niet kon doorgaan door de Corona-maatregelen, hebben we reeds een digitale infopresentatie online gezet waarin al heel wat info over onze campus te vinden is.


Overzicht Focussen


Inschrijven

Ondanks de coronamaatregelen is inschrijven op campus Sint-Vincentius zeker mogelijk! Via dit formulier kan je vanaf maandag 20 april voor alle leerjaren digitaal aanmelden. We vragen enkel de meest noodzakelijke gegevens. Wij kijken er naar uit om jullie later persoonlijk uit te nodigen voor een écht intake-gesprek op onze school waar we dan meteen ook kennis kunnen maken met elkaar. Dit doen we van zodra de omstandigheden dit toelaten.

Met onze campusbrochure kunnen we je al informeren over het reilen en zeilen op onze school. Wens je onze campusbrochure thuis te ontvangen? Klik hier en dan sturen we er eentje op.

Hartelijk bedankt voor het vertrouwen!

Infobrochure

Infobrochure 2020 - 2021 Sint-Vincentius Anzegem

Virtuele rondleiding op onze school!Focus STEM-wetenschappen

Heb je je altijd al afgevraagd waarom de lucht blauw is, waarom je plots plassen kan zien op het wegdek bij warm weer, waarom zware schepen niet zinken,…
Heb je zin om eens te solderen, een robot te programmeren, net als een echte ingenieur zelf een oplossing te bedenken voor een dagdagelijks probleem,…
Ben je niet bang voor labowerk en een chemieshow?
Dan ben jij de geknipte kandidaat voor de focus STEM-technologie. Vanaf september te volgen op onze school vanaf het eerste jaar.


WeGoStemMorderne Talen- Frans 1A

In de focus Moderne Talen (verdieping Frans) zijn de leerlingen van 1A3a aan het werken rond het thema 'A table!'. Gedurende 7 weken bestuderen ze per twee een recept van een dessertje (la mousse au chocolat, les crêpes, des cookies et la tarte aux pommes).

Ze maakten een creatieve uitnodiging, werkten aan een infobrochure én brachten onlangs ook een bezoek aan de supermarkt Auchan in Roncq. Daar gingen ze op zoektocht en leerden ze de nodige woordenschat. Volgende week maandag, 10 februari, stellen ze hun kennis voor op 'La petite foire', hun eigen beurs, waar ze ons vertellen wat ze de voorbije weken geleerd hebben. Ze laten ons natuurlijk ook proeven van al die lekkere versnaperingen. Bon appétit!

Alle Foto's