Eerstelijnshulp

Onze school vindt het belangrijk dat leerlingen zich goed voelen. Als leerlingbegeleiders is het de bedoeling om een brugfiguur te zijn tussen leerlingen, ouders, leerkrachten, directie, CLB,…

Leerkrachten en opvoeders zijn bereid om te luisteren naar de kleine en grote zorgen van onze leerlingen. Is dit niet voldoende, dan kunnen jullie bij ons terecht.

1ste & 2e graad: Ann Bruyneel

Folder Zorg

Telefonisch bereikbaar op het algemene nummer 056/69 45 30 en dit van 8.30u tot 12.00u en van 13u30 tot 16u30
of via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3de graad: Martine Noteboom

Folder Zorg

Telefonisch bereikbaar op het algemene nummer 056/69 45 30 en dit van 8.00u tot 13.00u
of via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze graadopvoeders

1e graad: S. Descheemacker
2e graad: C. Declercq
3e graad: W. Velghe

Onze graadopvoeders zijn aanwezig op de speelplaats tijdens de pauzes en steeds beschikbaar in het secretariaat doorheen de dag. Meer informatie over de opvoeders vind je hier.

De Zandloper

Folder Zorg

De Cel Leerlingenbegeleiding heet bij ons de Zandloper. Ze begeleidt leerlingen op verschillende domeinen: schoolloopbaan, studiebegeleiding, preventieve gezondheidszorg en hulp bij socio-emotionele problemen.

Dit team bestaat uit de directeur, de zorgcoördinator, de leerlingenbegeleidster, de graadopvoeders, een aantal leerkrachten en het CLB. Zij komen wekelijks samen om de leerlingenproblemen te bespreken. Zo proberen zij de problemen aan te pakken en voor een oplossing te zorgen.

CLB

CLB

Centrum voor leerlingenbegeleiding Weimeersen
De contactpersonen zijn mevrouw Veronique Verhaegen.
Je kan hen als leerlingen of als ouder steeds contacteren indien je een vraag hebt.

Zuiderlaan 42 | 8790 Waregem | 056/60 23 93

Folder Zorg